Smart Kioskgifts

Новият KioskGifts Smart Kiosk е идеалното решение за извършване на незабавни фотографии за фирми с малко пространство, но без да се губи нито една от множеството опции, предоставени от фотогайдерите на easygifts. Smart KioskGifts определено ще се превърне в нова и изключително печеливша бизнес единица, изискваща много малко инвестиции.


С малък размер от 264 x 320 x 286 см, новият павилион включва 15-инчов квадратен формат 15x15, който е идеален за отпечатване на изображения от Instagram. Smart KioskGifts предлага на клиентите възможността да печатат от мобилното си устройство чрез кабелна връзка или чрез Wi-Fi връзка директно към павилиона (чрез APP павилиона), което позволява достъп до фото галерията или до социални мрежи.


Smart KioskGifts предлага различни видове отпечатъци за фотокарти, което е идеалното решение, което позволява на магазините да отговорят на нуждите на своите клиенти:
EasyGifts Албуми: Фотоалбуми с различни размери (10x15, 15x15, 15x20)
Календари EasyGifts: Персонализирани календари
Карти EasyGifts: поздравителни картички
EasyGifts Box: Кутии за подаръци, персонализирани с вашата снимка.
Отпечатване на размери на снимките 10x15, 15x15, 15x20

Също така от www.kioskgifts.com всеки клиент може удобно да подготви работните си места от дома и да ги отпечата директно в Smart KioskGifts, който се намира в техния магазин, като позволява на магазините да предоставят тази услуга на своите клиенти, без да се налага да чакат на линия техния ред.


Smart KioskGifts е много гъвкав продукт, който може да се адаптира към всеки бизнес.