Цялостно проектиране и изграждане на операционни зали със стъклени или метални стени, ламинарни тавани, антистатичен под, многоцветно околно осветление

Висококачествено видеоразпределение вътре и извън операционната зала, включително двупосочно аудио.

Налични са кристално чисти 4K / HD изображения в операционната зала и в кабинета на лекарите, удобна работа, както и сътрудничество, менторинг и преподаване.

Поддръжка на стандартни видеоклипове, съвместим с всички основни производители на изображения (c-arm, ултразвук, камери и т.н.).

Персонализиран Multi-Stream Viewer Displaying. Показване на „живо“ видео от множество входове на един екран.

Мениджърите и медицинските сестри са в състояние да координират звената си, като виждат видеоклипове на живо от няколко стаи на едно място.

Единен централизиран дисплей, който помага да се увеличи ефективността.

Наблюдателите на процедурата, позволяваща студенти и специализанти да могат да се обучават посредством достъп до множество потоци (ендоскопия, рентгеново изследване, патология, камера на стаята) едновременно на един монитор.

Достъпът до уеб базиран плейър защитен с парола и позволява само оторизирани потребители да се присъединят към „живия“ видео поток.

ЕРГОНОМИЧНОСТ

Медицинско оборудване монтирано на висящи рамена
4К и Full HD Ендоскопска апаратура
Управление на цялото оборудване от сензорен дисплей в стерилно поле
Запаметяване на операторските настройки за бърз старт
Никакви препятствия по земята(кабели, маркучи и др.)

КОМУНИКАЦИЯ

Провеждане на видеоконферентни и телефонни разговори с всяка точка на света
Двупосочно аудио/видео предаване в болницата и до всяка точка на света

ДОКУМЕНТАЦИЯ

Запис на 4К и Full HD видео и снимки от прегледите и операциите
Автоматизирана обработка на информацията на пациента
Лесен достъп до файловете на пациента – образи, епикризи, проведено лечение

КОНТРОЛ

Централно управление на ендоскопската апаратура от стерилното поле
Пълен контрол на условията в залата: операционна маса, околно и оперативно осветление, озвучаване, изпращане на образи на монитори в залата и извън нея и др.

Обработна на видео сигнали IPS4000A

Поемете командването на видео сигнали в операционната зала! Разнообразието от оборудване за изображения, което се намира в днешната медицинска среда, също означава, че форматите на видеосигнала могат да се различават значително. Много устройства могат да генерират много различни видове видео сигнали. С необходимостта от споделяне на обща видео дисплейна система, възможността за конвертиране, настройване и управление на видео сигнали е от съществено значение. IPS4000, наречен Control OR 4К, е предназначен да реши тези проблеми. Решението има възможност да мащабира,  преформатира и разделя видеосигнали въз основа на това, което  е необходимо. Разполага с 4 input карти и 8 output карти, като всички те са конфигурируеми.

Интегрира медицински видеосигнали в операционната зала
Малки размери
Надстройва и поддържа целостта на сигнала
Разпределя източниците на сигнал на един или повече дисплеи
Вграден touch панел за директен контрол от устройството
Картина в картина, картина по картина, възможности за картина в/у картина
Възможност и за управление с таблет и интерфейсът

Медицинска Видео Матрица MTS800A

Едно място, което контролира различни медицински видео системи, MTS800A дава ефективност и простота в натоварената операционна зала по време на хирургичните процедури. Поддържаното видео включва:

8x8 DVI-D пълно матрично превключване до WUXGA.
4x4 SD / HD / 3G-SDI пълно матрично превключване.
4x4 RGB (DSUB) пълна матрица, преминаваща до WUXGA.
4x4 CVBS пълно матрично превключване.
Видео стрийминг на видео.

WIS3000 контроленият таблет от FSN Medical Technologies е  уред, който може да работи с MTS800A Medical Matrix Switch на FSN с докосване на пръст. Хардуерът и софтуерът на таблетите са създадени, за да управляват лесно видео системите, които обикновено се намират в хирургическа среда. Представянето на активния видео сигнал на живо е представено в потребителския интерфейс. Конфигурациите могат да бъдат запазени като предварително зададени за повторно извикване с едно докосване.

Безжични приемници/предаватели на HD видео сигнали WIS1000

FSN WIS1000, нашият 60 GHz безжичен HD предавател / приемник, осигурява лесно и гъвкаво решение за безжични комуникации. Тази система поддържа HD видео, 1080p / 60Hz, плюс нови 3D видео формати, генерирани от HDMI 1.4a. Както CEC, така и не-CEC-съвместимите устройства са съвместими с нашата WIS1000 безжична система.

60 GHz надеждност
Лесно се монтира на различни повърхности
Предавателят и приемникът автоматично се синхронизират
Поддържа висококачествено видео от 1080p
Множество предаватели и приемници могат да бъдат конфигурирани да образуват мрежа

Скейлър WIS1001

WIS1001 е предназначен преди всичко да бъде използван с безжичната трансиверна система WIS1000 на FSN. При приложения, при които има несъответстващи резолюции, това спомага за установяване на стабилна безжична връзка между ендоскопски камери или друго медицинско видео оборудване и медицински монитори. WIS1001 може автоматично да установи обща разделителна способност между различните видео източници и дисплеи. Това е особено полезно, когато множество компоненти и типове сигнали се използват като източници в безжична видео настройка.

Скалира видео сигнал, нагоре или надолу, за оптимално безжично предаване
Монтират като основа за WIS1000 безжични трансивъри
Поддържа висококачествено видео от 1080p
Допълнителна скоба за монтаж на VESA

Универсален медицински конвертор на сигнали IPS500A

IPS500A е универсален конвертор, който приема видео входни сигнали като DVI, VGA и S-Video, след което преобразува сигнала за изход като DVI и 3G-SDI. Той позволява на устройства без цифрови изходи лесно да се свързват към цифрови дисплейни устройства, като хирургически LCD монитори в среда на операционната зала.

Вход: 1 VGA, 1 DVI, 1 S-Video, 1 видео
Изход: 1 DVI, 1 3G-SDI
Съвместим с обичайните DVI стандарти
Управлява се с помощта на интуитивна клавиатура
Поддържа WUXGA, 1080p резолюция