Проектор Optoma HD39 Darbee

Удивителен цвят - точни Rec.709 цвята - 3500 ANSI лумена
Наградената технология Darbee Visual Presence ™
Гъвкавост на инсталацията - Вертикално смяна на обективите и увеличение с 1,6x
Лесна свързаност - 2x HDMI и MHL поддръжка и вграден 10W високоговорител

D39Darbee свързва висококачественото изпълнение на домашно кино с ярки, живи визуализации, за да създаде зашеметяващо преживяване за гледане на Full HD 1080p. Също така интегрира DARBEE Visual Presence ™ технология за подобряване на изображението, за да ви даде революционни нива на дълбочина и реализъм.

Авангардната технологията на цветовете на Optoma, множество настройки и функции позволяват на потребителите да се наслаждават на дълготрайни, надеждни и прецизни цветове за живи и реалистични изображения - идеални за потапяне в игрите, спортните игри и домашното забавление по всяко време на деня. Той също така разполага с режим за игри с 16ms време за реакция, идеален за ентусиасти в игрите.

Оборудван с голям обхват на увеличение от 1.6x, вертикалното преместване на обектива, вградения високоговорител и два HDMI входа позволяват лесна настройка. Могат да се свържат конзоли за игри, Blu-Ray плейъри, приемни кутии или други HDMI устройства като Google Chromecast, Amazon Fire Stick или Apple TV ™. Идеален за игри, стрийминг на видео и споделяне на снимки на големия екран в уюта на собствения ви дом.