camera
Фирма ИНФОМЕДИА ООД е специализирана в сегмента видео-контрол. Тя е създала добро име с квалифицирано проектиране, изграждане и поддръжка на видео-системи. Фирмата предлага като изключителен вносител за България продуктите на  Ikegami, PELCO и J&S. ИНФОМЕДИА ООД е ориентирана към работа с качествена, високотехнологична техника, като цените са съобразени със спецификата на българския пазар. Можем да ви предложим пълна гама продукти за изграждане на професионални системи за видео-наблюдение – фиксирани и управляеми аналогови и IP камери, мрежови записващи устройства(NVR), всякакви разновидности монитори, обективи и аксесоари. 

Home camera

PELCO – www.pelco.com

Pelco (САЩ) има заслужена репутация на иноватор и водещ световен производител на интегрирани системи за видеонаблюдение. Производственият комплекс на фирмата e в Кловис, Калифорния, където се намира и щаб-квартирата на Pelco. Това е най-големият в света комплекс за производство на техника за видеонаблюдение. Pelco произвежда пълен набор от камери, кожуси, позиционни системи, мрежови видео решения, матрични системи, обективи и мрежови видео рекордери от най-висок клас. Компанията има изградена мрежа от дилъри в над 130 страни, като нейното оборудване се ползва в над 300 000 инсталации. Фирмата е в групата на Schneider Electric.

Ikegami – www.ikegami.de

Компанията е основана 1946г. в Токио. През годините се е доказала като един от основните производители на специализирани камери и видео монитори. Ikegami притежава 5 завода и 10 клона в целия свят, както и силно развита мрежа от дистрибутори. 

J&S – www.jscctv.com

Тайванската компания J&S е специализирана в производството на техника за видеонаблюдение. Тя поддържа широка гама продукти, като качеството е над средното ниво в този клас.

PELCO

Spectra Mini Analog DomeФиксирани IP Камери

Pelco предлага цялостно решение за фиксирани IP куполни, Bullet, Box и клиновидни камери за всякакви условия на осветление, приложение и всякаква среда. Всички фиксирани IP камери се интегрират с големи системи за видео управление от трети страни посредством стандартите Pelco API и ONVIF Profile S.

PTZ IPPTZ IP системи за позициониране

Повече от 15 години Spectra и Esprit са определили индустриалния стандарт за висококачествени високоскоростни куполни и интегрирани системи за камери за позициониране. Крайъгълният камък на всяко приложение, и двете доставят индустриално-дефиниращи функции, проектирани да осигурят най-важното.

fortified-enclosure-480x480Специални Камери

За най-взискателните приложения за видео сигурност Pelco предлага разнообразие от специални камери, специално проектирани да доставят видеоизображение с най-високо качество в най-суровите условия и условия на осветление.

optera-multi-sensor-panoramic-ip-cameras-pelcoПанорамни Камери

Optera с SureVision 2.0 е следващото най-доброто нещо да бъдете в средата на самата сцена, като предлагате несравнимата способност да намирате и улавяте необходимите доказателства, за да направите критични бизнес решения.
„Панорама“ образа на Optera предоставя напълно „зашити“, панорамни гледки без прекъсване и разсейване на разединените граници на сензорите - видеонаблюдение, при което конкурентните оферти просто нямат място за сравнение. Разполагайки с 12-мегапикселова резолюция с електронни PTZ в цялата панорама за възможно най-висококачествено и възможно най-равномерно изображение, Optera издига анализа на живо видео до напълно ново ниво за днешните специалисти по сигурността.
Технологията SureVision 2.0 лесно се адаптира, за да преодолее отблясъците, WDR и слабото осветление, за да предостави най-добрата панорамна картина в индустрията.

Spectra Mini Analog DomeАналогови Камери

 

Aксесоари

Независимо дали търсите специализирана функционалност и подобрени възможности погледнете Pelco ™ от Schneider Electric ™ за най-широката и най-пълна селекция от камери и IP видео аксесоари. Аксесоари за Pelco осигуряват ъпгрейд за всяка инсталация за видеонаблюдение.

Проектирани в съответствие с най-високите стандарти и тествани широко, за да осигурят точна съвместимост и оптимална производителност, всички аксесоари предлагат Pelco качество, подкрепено от най-добрите услуги и гаранции в индустрията. Спестете време, пари и осигурете изпитани и доказани решения за Вашите клиенти - помолете за истински аксесоари Pelco. - www.pelco.com/accessories

 

Специални модификации

Pelco има всякакви инсталации и всеки клиент носи свой собствен уникален набор от изисквания, които могат да изискват персонализирани решения. Нашата програма за специални модификации (SMR) е предназначена да отговори на тези нужди. Независимо дали нуждите от персонализиране се дължат на естетиката или на околната среда, нашата SMR програма позволява на интеграторите и дилърите да доставят мощни, диференцирани решения на клиентите.

От модернизирането на нови продукти в съществуващи инсталации за адаптиране на продуктите към специални екологични изисквания, нашата програма SMR осигурява водещи в индустрията продукти Pelco, за да се вмести в уникални приложения.