Infomedia

начало видеонаблюдение

  Help Desk:


  Работно време: 8:00 - 22:00
  0887/ 85 41 01
  0887/ 89 72 50

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ


ПРОДУКТИ

Фирма ИНФОМЕДИА ООД е специализирана изключително в сегмента видео-контрол и охрана и е създала добро име с квалифицирано проектиране, изграждане и поддръжка на видео-системи. Фирмата предлага като изключителен вносител за България продуктите на японските компании Mitsubishi-EVS, Ikegami и  PELCO.
ИНФОМЕДИА ООД е ориентирана към работа с качествена, високотехнологична техника, като цените са съобразени със спецификата на българския пазар. Фирмата разполага със сервизна база, която е оторизирана от Mitsubishi-EVS и Ikegami за осигуряване на гаранционен и извънгаранционен сервиз в България и поддържа постоянни складови наличности от компоненти за системи за видео-контрол и от резервни части.
Можем да ви предложим пълна гама продукти за изграждане на професионални системи за видео-наблюдение – цветни, черно бели фиксирани и управляеми камери, записващи устройства(DVR), всякакви разновидности монитори и аксесоари, лещи, мултиплексори.

Кратко представяне на фирмите, с които работим:

PELCO
Pelco (САЩ) има заслужена репутация на иноватор и водещ световен производител на интегрирани системи за видеонаблюдение. Производственият комплекс на фирмата e в Кловис, Калифорния, където се намира и щаб-квартирата на Pelco. Това е най-големият в света комплекс за производство на техника за видеонаблюдение. Pelco произвежда пълен набор от камери, кожуси, позиционни системи, мрежови видео решения, матрични системи, лещи и цифрови видео рекордери от най-висок клас. Компанията има изградена мрежа от дилъри в над 130 страни, като нейното оборудване се ползва в над 300 000 инсталации.

Ikegami
Компанията е основана 1946г. в Токио. През годините се е доказала като един от основните производители на специализирани камери и видео монитори. Ikegami притежава 5 завода и 10 клона в целия свят, както и силно развита мрежа от дистрибутори.

Mitshubishi
Японската компания Mitsubishi е добре позната в целия свят като един от най-големите производители на качествена техника. Компанията разполага с 132 клона в целия свят, 74 завода, като за нея работят приблизително 100 000 служители. В областта на видео-наблюдението Mitsubishi предлага едни от най-надеждните цифрови видео рекордери. Фирма Инфомедиа ООД е изключителен представител на Mitsubishi Electric за България.

J&S
Тайванската компания J&S е специализирана в производството на техника за видеонаблюдение. Тя поддържа широка гама продукти, като като качество е над средното ниво в този клас.

КАК ДА СИ ИЗБЕРЕМ КАМЕРА?...